Folk og røvere i Kardemomme by

Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert!

I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Riksteatrets oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by - en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. Du vil møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen på kulturhuset der du bor. Røverne gleder seg til å hilse på barna som kommer på besøk.

Med Kim Haugen i registolen og et ensemble fylt av talenter, ønsker vi å innlemme en ny generasjon i vår felles kulturarv. Ja, vi elsker Thorbjørn Egner!

Premiere i Nydalen, Oslo 2. november 2017
Turnépremiere på Nøtterøy 7. november 2017
På turné med Riksteatret til 70 steder over hele landet

Takk til TINE som inviterer barn på 70 spillesteder til å medvirke i forestillingen, og DNB som gir barn på asylmottak mulighet til å se forestillingen gratis. 

På scenen
Øyvind Boye Hansen Løvold, Mathias O’Wiidt Luppichini, Mats Holm, Carina Furseth, Tor Ivar Hagen, Theodor Hellwig, Jan Huse, Siren Jørgensen, John Sigurd Kristensen, Morten Røhrt, Jonas Rønning, Jon Rørmark, Erik Aleksander Schjerven, Lars Helge Throndsen, Linda Tørklep og Olli Wermskog.

Team
Regissør: Kim Haugen. Kostymedesigner, Scenograf: Siri Langdalen. Musikalsk ansvarlig: Ket Iren Lødemel. Koreograf: Thea Bay. Lysdesigner: Cathrine Godager

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater

Kjøp billett

30. oktober 18:00 OSLO / NYDALEN Prøveforestilling. Utsolgt Kjøp billett
31. oktober 18:00 OSLO / NYDALEN Prøveforestilling. Utsolgt Kjøp billett
01. november 18:00 OSLO / NYDALEN Generalprøve. Utsolgt Kjøp billett
02. november 18:00 OSLO / NYDALEN Premiere. Utsolgt Kjøp billett
07. november 18:00 NØTTERØY Turnépremiere. Få billetter Kjøp billett

Se alle forestillinger

Spilletid: 120 minutter (inkludert pause)

Billettpriser

Ordinær: 230,-*

Familiepris (4+): 185,-*

*eks bill avg